perjantai 20. tammikuuta 2012

Lettihuivi

Moikka,

Olen testaillut kaikkia uusia tekniikoita ja juttuja Karjalohjalla ollessani. Viimeisimmät aluevaltaukseni ovat menneet erilaisten huivien/huivikorujen tekemiseen. Pinterestistä olen nämäkin ideani hakenut ja samalla myös hieman kehittänyt niitä oman näköisiksi. Kuvassa oleva huivikoru on tehty aivan tavallisesta mustasta villalangasta letittämällä. Letit olen sitonut yhteen ja piilottanut rumat päät pienemmän letin alle tehden tavallaan "lukon", joka jää sitten niskaan kun huivi laitetaan kaulaan. Aikaisemmin olen tehnyt vastaavia huiveja myös vanhoista t-paidoista - tosin ilman letitystä. Itse olenkin tykästynyt yhdistelmään, jossa kaulaan laitan sekä mustan t-paitahuivin että tämän musta lettihuivin. Kokonaisuus on ihanan muhkea ja vaihtelua löytyy juuri sopivasti. Huivi sopii loistavasti bleiserin kaveriksi.



Alla muunnelma lettihuivista sekä t-paita huivista: Lettirannekoru t-paidasta.
Tämäkin on mielestäni erittäin onnistunut.


maanantai 9. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uudet kujeet

Hei vain!
Olen ollut jälleen tuhma. En ole päivittänyt blogiani sitten joulukuun alun. Todella huonoa käytöstä minulta - hyi, minä! No, lupaan jälleen kerran parantaa tapani (ja sitten taas pettää lupaukseni). :D Täytyy vain myöntää, että tällä hetkellä "oikea elämä" vetää nyt liian voimakkaasti, joten virtuaalimaailma on saanut olla lomalla jo hyvä aikaa.
Kaikkea ihanaa on tapahtunut. Jouluna sain kuulla ne taikasanat: "Tuletko vaimokseni?" Olin pakahtua onnesta ja toisaalta myös häkellyksestä. Kosinta tuli aivan yllätyksenä. Uuden vuoden jälkeen katselin sormessani uutuuttaan kiiltelevää sormusta ja en oikein vieläkään osannut sisäistää tapahtunutta, sillä olimmehan seurustelleet lähes kuusi vuotta ja mieheni oli kiven kovaa väittänyt, että ei mene koskaan naimisiin. Tässä sitä kuitenkin ollaan.
Tästä johtuen minuun on iskenyt hääbuumi ja sen on voinut muutamat minua Pinterestissä seuraavat jo itsekin todeta. :D Pinterest on kyllä häitä suunnittelevan paratiisi - niin paljon ihania ideoita! Kaikkea mahdollista löytyy niin hääkuvista, vihkipaikan koristeluun kuin hääpukuunkin. Loistava paikka. Kannattaa käydä tutustumassa jos vielä et ole saitilla käynyt.
Nyt kuitenkin katse kohti tulevaa vuotta 2012 ja ehkä tässä vielä tulee myös korukuviakin.