perjantai 1. lokakuuta 2010

Voittooo!

Moiks,
Aivan kuten otsikko kertoo niin tänään tuli voitto Helmikuumeen korukilpailusta. Edellisessä postauksessa onkin juttua tosta kilpailusta niin siitä ei sitten enempää. Palkinnoksi sain 20e lahjakortin kilpailun perustaneeseen kauppaan eli helmikuumeeseen. Ihanaa! Siellä on kaikkia kivoja juttuja joita mun pitikin ostaa mutta rahatilanne on ollut/on edelleen mitä on. Noh, nyt saan ihan luvan kanssa siis valita mitä haluan. :)

Tässä tämän päivän koruilua tai oikeastaan taas niitä Hamahelmi juttuja. Ajattelin kyllä tänään tehdä myös muitakin koruja mutta en taida jaksaa enää iltasella niitä kuvata. Lisäksi ajattelin hakee kaupasta jotain hyvää kun Tero lähti reissuun ja ite jäin tänne Tampereelle nyhvöttään kun en saanutkaan vapaata töistä. :( Olis pitänyt mennä Elisaa moikkaan, mutta minkäs teet kun porukka on saikulla.

Mutta tässä siis niitä Hamahelmijuttuja. Ensimmäisenä jo aikaisemmin tekemäni väritön rusetti jonka taakse liimasin rintaneulan. Tästä tuli niin hieno että tein sitten toisen sinisen. Ja lisäksi uusia ja eri väreillä tehtyjä cupcakeja. Täytyy vähän testailla että mistä tulis kivoja. :)

10 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Kiitti,ku pistit kommentti. Pitikin heti tulla sitten vastavierailulle :P
Aivan mahtavia nää sun kaikki korut! Ja noista ihanista leivos-jutuista,sais söpöjä korviksia! :D

Mira kirjoitti...

Kappas, alempanahan yhdessä postauksessashan ne onkin korviksen muodossa :D

Riina kirjoitti...

Jep, nuo oli vaan pohjia valmiita koruja varten. :) Nyt liima on kuivumassa jotta ne voi sitten iskeä korviin. Nams. :D

Riina kirjoitti...

Kiitos muuten kommenteista ja tervetuloa uudestaan vierailulle. :)

Kati kirjoitti...

Onnea voitosta, Riina ! :)

Hienoja nämä sinun korut ovastkin... nuo rusetitkin vallan 'syötäviä' :)

Riina kirjoitti...

Kiitos Kati kommenteistasi! :)

Nafisan kirjoitti...

Moi, onko nuo Hamat tässä tavallisia (midi) vai minikokoisia? Itsekin olen enemmän ja vähemmän Haman kanssa toiminut. Mitä liimaa käytit? Itse laitoin rinakoruun kuumaliimaa, mutta olen kuullut että nopeasti kuivuvat liimat kuten ed. mainittu ja pikaliima ei sovi Haman kanssa vaan täytyy käyttää hitaasti kuivuvaa kaksikomponettiliimaa, kuten epoksi tai kontaktiliimaa. Osaatko sanoa omia kokemuksia?

Riina kirjoitti...

Eli nämä ovat noita minikokoisia joita tilasin jo aikaa sitten Tanskasta suuressa Hamahelmikuumeessa. :D Tosiaan noiden liimojen kanssa on ongelmia koska tämä muovi josta Hamat on tehty hylkii melkein kaikkia liimoja enemmän tai vähemmän. Soitin asiasta jopa Kiillolle ja sieltä ystävällinen mieshenkilö sanoi että nuo kaksikomponentti liimat voisi olla ratkaisu mutta ovat hankalia käyttää (ja ilmeisesti myös aika kalliita ja hankalia saada käsiinsä?). Toinen ratkaisu miehen mielestä piti olla muovin karhentaminen. Tätä ratkaisua käytin itse ja raaputin tuon takapuolen viilalla röpelöiseksi. Liimana käytin pikaliimaa (tai jotain sellaista mitä ostin Vapaavalinnasta). Karhentaminen auttoi siinä määrin että korut pysyvät nyt kiinni. Mutta varovainen saa edelleen olla eli eivät kestä mitään suunnatonta kiskomista!(Eniten ongelmia oli noiden cupcakekorvisten kanssa koska siinä oli niin pieni tuo metallin ja muovin pinta) Tuohon rintakoruun olen käyttänyt myös kuumaliimaa eikä ainakaan vielä ole irronnut. Vaikea siis sanoa että mikä on paras vaihtoehto, mutta itse ainakin tästä lähtien karhennan kaikki Hamoista tekemäni pinnat jotka pitää liimata johonkin. Tulipas pitkä teksti! Toivottavasti auttoi. :)

Nafisan kirjoitti...

Minä ja poikaystäväni yritettiin tilata mini Hamoja Tanskasta (Hama bead shop . com) mutta eivät koskaan vastanneet viesteihin kun laitettiin tilausta ja brittilästä (Hama beads . com) tilaukseen tulee kauheat postikulut. Mistä sinä tilasit ja millainen oli kokemus? Suomalainen verkkokauppa Keltainen Murmeli ottaa listoilleen yhden mini sekoituksen jota ajateltiin kokeilla.

Kiitos karhennusvinkeistä! Olen parissa muussakin blogissa törmännyt samaan vinkkaukseen ja se ilmeisesti auttaa paljon :) Pitkä teksti on joskus hyvästä ja ainakin saa sanotuksi kaiken, joten no worries.

Riina kirjoitti...

Elikäs taitaa olla samainen kauppa josta olitte Tanskasta yrittäneet ostaa. Kirjauduitteko sinne? Itse muistelisin että homma toimi ihan normaalin nettikaupan tavoin. Eipä nuo postarit tuoltakaan halvat olleet, melkein tuplasivat ostosteni hinnan... Eli osoite on http://hamabeadshop.com/