maanantai 22. marraskuuta 2010

Messujen antia

Heippa,
Tulin näyttämään teille Kädentaidotmessujen ostossaalista. Ihan kivasti sai rahansa menemään noilla messuilla. Mutta kyllä vaan oli järkeviä ostoksia jos näin jälkikäteen saan sanoa. :) Pitemmittä puheitta itse asiaan. Ensimmäisessä kuvassa on erilaisia korunosia. Vasemmassa kulmassa olevat sydämet ostin Helmientalon osastolta, maksoivat 2e/4 kipaletta. Heti lähti yksi sydän maailmalle kun kaverini valitsi sydämen koristamaan tilaamaansa joululahjaa. Muut osat ovat jonkin lopettelevan korukaupan (en muista nimeä?) loppuunmyynnistä ja jokainen oli 10snt kipale. Halpaa sanoisinko. Ite tykkään noista kyyhkyistä!Sitten kivihelmiin. Aikaisemmin esittelinkin jo Kalsedonit ja Jaspikset, mutta ajattelin niidenkin kuvat lisätä vielä tänne. Nämä nauhat siis 5e kipale.

HelmiQ:n osastolta käteeni tarttui peräti viisi nauhaa. Tämä siksi että ne olivat tarjouksessa viis nauhaa 20e. Eli yhden hinnaksi tuli 4e. Ei paha! Kivien nimistä en ole ihan varma, mutta villi veikkaukseni on että satsista löytyy ainakin Karneolia ja Jaspista. Jos täällä on joku kiviasiantuntija niin saa ottaa yhteyttä että mitä ihanuuksia menin ostamaan. Erityisesti kiinostaisi tietää että mitä nuo isot vihreät möllykät on? Tässä siis kuvia.Näiden ihanien korutarvikkeiden lisäksi ostin valkoista hamppunarua 4e/kerä ja tämän ketjujen punontaa käsittelevän englanninkielisen kirjan: Chain and bead jewelry - creative connections. Kirjan alkuperäinen hinta 25e - messuhinta 22e. Vaikuttaa erittäin hyödylliseltä.

6 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

En mene takuuseen, mutta veikkaukseni alhaalta ylöspäin ovat; EHKÄ punertavaa opaalia, red jasper jaspis, karneoli, opaliitti tai jade ja aventuriinia ovat ainakin nuo vihreät möllykät =) Joku voi korjata jos olen väärässä!

Ninni kirjoitti...

Sori, siis ylhäältä alaspäin nuo veikkaukset ovat ;) Ajatukset harhailevat!!

Riina kirjoitti...

Kiitos Ninni näistä veikkauksista! Pistetään ylös niin voi sitten kertoa että mitä ovat kun pääsevät koruksi asti. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos osallistumisesta arvontaan! :)

NamNam mitä messulöytöjä!
Keskimmäinen nauha on varmuudella karneolia mutta muut onkin itselle vähän vaikeemmat arvattavat. Veikkaisin valkoisia ja vihreitä kuitenkin värjätyksi jadeksi? Ja möllyköille mä heittäisin värjätty akaatti arvaukseksi. Mutta juu, nää oli vaan arvauksia!

Absolutely white kirjoitti...

Ihania noi ekan kuvan sydämet ja kyyhkyt...olisin halunnut kanssa noita. Veikkaisin myös, että valkoiset ovat jadea. Muista ei sitten ole aavistustakaan. Mäkin tarvitsisin valkoista hamppunarua.

Riina kirjoitti...

Hyvät arvaukset sekä Piiskulla että Absiksella (:D)! Arvaukset varmasti lähellä oikeita. :)
Tosta hamppunarusta vois ehkä liietä puolet jos haluut. En osaa kyllä yhtään sanoa että kuinka monta metriä siinä on?!