perjantai 13. toukokuuta 2011

Mukavia uutisia mutta tänään ei koruja!

Hei vaan kaikille,
Tulin tekemään pikaisen päivityksen itsestäni kun ei tänne ole mitään tullut kirjoiteltua pitkään aikaan. Olen ollut kiireinen töiden ja asuntomme myynnin takia, joten korujen tekeminen on edelleen jäissä. Kävimme katsomassa tulevaa kotiamme 9.5 ja se on aivan ihana! 4h+k+s ja olohuoneen sekä keittiön ikkunoista näkyy lähellä virtaava joki. Avaimet saamme 27.5 ja pääsemme astumaan aivan uuteen huoneistoon. Tilaa on runsaasti kahdelle ihmiselle ja mikä parasta - saan kauan haaveilemani harrastehuoneen! Niin kivaa! Saan sitten levittää kaikki helmeni esille juuri silloin kun itse haluan. Nyt pitää kuitenkin kärvistellä vielä hetki.

Toinen ihana juttu on, että sain tuloksen gradustani ja se tuli C:nä takaisin. Todella hyvä tulos mielestäni! Nyt vain odottelen, että saan vielä muun byrokratian hoidettua ja sitten voin ihastella hallintotieteiden maisterin papereitani. Aivan loistavaa!

Mutta tälläistä tänään. Koruja tulee sitten liukuhihnalta kunhan harrastehuone avaa ovensa. Hyvää kannattaa odottaa! :)

5 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Onnea uudelle kodille ja gradulle:-)

kuparikukka kirjoitti...

Samat sanat täältä, voin kuvitella onnesi! Itsekin yritän tässä graduani vääntää ja voi kuinka kadehdinkaan sua! :D Onnea onnea!

Absolutely white kirjoitti...

Mahtava juttu...siis kummatkin asiat!

Kati kirjoitti...

Onnenkevät :)

Riina kirjoitti...

Kiitos, kiitos kaikille! Ihanaa että elätte mukana. <3