torstai 30. kesäkuuta 2011

Kesäyön tummin hetki

Moi,
En ole aikoihin käyttänyt koruissani memory-vaijeria, mutta eilen se kurkisteli ilkikurisesti tarvikelaatikostani. Tunsin kuinka se hihitteli itsekseen, että "hähää, etpäs ole saanut minusta aikaan muuta kuin järkyttävän rumia siemenhelmihärpäkkeitä!". Otin jälleen kerran tuon kasan käteeni ja venyttelin sitä vieteriksi. Nyt tai ei koskaan, on aika saada jotain kaunista tästä kun kerran sellainen on tullut helmihulluudessani ostettua.

Nappasin memory-vaijerin kaveriksi tummasinisiä helmiäislasihelmiä. Ajattelin aluksi, että laittaisin vain noita helmiä, mutta jotenkin halusin jotakin kivaa piristystä työhöni. Niinpä valitsin koruun vielä ihania rusetteja ja "wish"-laatan roikkumaan memory-vaijerin silmukasta. Näin tuli luotua Kesäyön tummin hetki.
7 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

En ole minäkään tuota memorya kokeillut, ihanan värinen ja söötti koru kaiken kaikkiaan!

Miina kirjoitti...

Ei ole minullakaan paljoa käytössä tuo memory vaikka sitä laatikossa onkin. Yhden ainoan kaulakorun olen siitä saanut aikaseksi ja siitä tuli niin kankea että sai heti purkutuomion :D Varmaan ranteessa toimii paremmin tuo memory:) Mutta tämä koru on kyllä tosi kaunis!

Askartelin itte kirjoitti...

Kaunis, tyylikäs. Itsekkään en ole memorya tehnyt kuin kaksi.

Niina kirjoitti...

Tässä on tyyliä, wau ihana. Niin samettisen suloinen.

Riina kirjoitti...

Kiitos ja kumarrus kaikille edellä kommentoineille! Olette te vaan niin ihania kun aina jaksatte kehua! Kiitos kaunis. :)

Siskoliina kirjoitti...

Löysin blogisi viisi minuuttia sitten ja voih! Ihania korjua! Halusinkin kysäistä, saako noita tekstilaattoja valmiina jostain vai oletko tehnyt ne itse?

Mukavaa kesää!

Riina kirjoitti...

Moikka Siskoliina! Mukavaa, että olet löytänyt blogiini! Noita tekstilaattoja olen tehnyt joskus myös itse, mutta tämän korun kohdalla laatta on tilattu Kiinasta helmikaupasta. Nettiä selailemalla löydät varmasti paljon paikkoja mistä noita saa ja esimerkiksi eBay on myös oikein hyvä vaihtoehto. :)