keskiviikko 17. elokuuta 2011

Joulumyyjäisiin kaivataan myyjiä

Heippa,
Korujakin on syntynyt viime päivinä, mutta kuvausintoni on ollut minimaalista, joten koruista ei tällä kertaa ole kuvia. Tulossa kuitenkin on kuvia peurarintaneulasta, uusista ihanista kalanruoto- ja tassukorviksista sekä uusista kaulakoruista. Heti siis, kun saan kuvattua. :D

Mutta asiaan... Olemme jo jonkin aikaa siskojeni kanssa miettineet sopivia joulumyyjäisiä, joissa voisimme myydä omia tuotteitamme. Pöydän hinnat tuntuvat olevan kovia ja sopivia myyjäisiäkin on ollut vaikea löytää. Olemme kaivanneet sellaisia ihania käsityömyyjäisiä, joissa tunnelma olisi iloinen ja pöytien hinta kohtuullinen. Koska tämänkaltaista tapahtumaa ei ole ollut näköpiirissä, ajatus omien myyjäisten järjestämisestä kehittyi ideasta ihan toteutukseen asti. Kävin eilen tutkailemassa paikkaa, joka tuntui sopivalta tilalta. Paikka olikin todella positiivinen yllätys, joten nyt se on varattuna. Olen aivan innoissani ja toivottavasti tästä innostuu muutama muukin. :)

Nyt siis kaipailen teitä ihanat käsitöiden ystävät mukaan myyjäisiimme. Kaikenlaisia käsitöitä kaivataan - kortteja, koruja, leipomuksia, ompelutöitä, villasukkia ja kaikkea muuta ihanaa itsetehtyä. Myyjiltä vaaditaan ainoastaan positiivista myyntimieltä. :) Pöydän hinta on 20e ja se on kooltaan n. 130x70. Paikkana toimii Lempäälän Manttaalitalo (Manttaalitie 1, 37500 Lempäälä), joka sijoittuu aivan Lempäälän keskustaan. Päivämääräksi valikoitui sunnuntai 27.11.2011, joka on marraskuun viimeinen sunnuntai.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen: riinankorutaivas@gmail.com

Annan myös mielelläni lisätietoja, joten rohkeasti ottamaan yhteyttä.

EDIT (27.9.2011): Kaikki myyntipöydät on varattu!!!

7 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Hauskaa, että joulu tulee!!terveisin romulyyli-riitta.

Absolutely white kirjoitti...

Tää on niin kiva idea ja myyjiä onkin jo ilmoittautunut kivasti! :-)

Vikki kirjoitti...

Kiva idea!
Toivottavasti saatte mukavan porukan kokoon!

Helinä kirjoitti...

Hieno idea!

Riina kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Jostain syystä en ole muutamaan päivään saanut vastattua näihin kommentteihin, mutta onneksi nyt toimii!
P.S Myyjiä mahtuu edelleen mukaan myyjäisiin. :)

yasmin kirjoitti...

Myyjäisesi kuulostaa todella mukavalta! Voisin tulla asiakkaana mukaan. Mutta kysympä nyt ihan aiheen ohi että onko sulla kuvia manttaalitalosta? Ollaan nimittäin ajateltu että jos häät siellä järjestäis :D Ja jos ois vuokran hinta tietoja ja yms niin olis aivan mahtavaa. Tietäis vähän että kannattaako edes alkaa soitteleen ja selvitteleen. Mulle voi laittaa viestiä yasmin.koski@hotmail.com

Mari - Somasti kirjoitti...

Hei kiinnostuin kovasti!! Kuinka sitova ilmoittautuminen on? Sillä osallistuminen riippuu täysin siitä kuinka saan tehtyä kaikkea myytävää opiskelujen lomassa.. Syksy näyttää kuinka kiireiseltä tämä opiskeluvuosi näyttää.