maanantai 9. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uudet kujeet

Hei vain!
Olen ollut jälleen tuhma. En ole päivittänyt blogiani sitten joulukuun alun. Todella huonoa käytöstä minulta - hyi, minä! No, lupaan jälleen kerran parantaa tapani (ja sitten taas pettää lupaukseni). :D Täytyy vain myöntää, että tällä hetkellä "oikea elämä" vetää nyt liian voimakkaasti, joten virtuaalimaailma on saanut olla lomalla jo hyvä aikaa.
Kaikkea ihanaa on tapahtunut. Jouluna sain kuulla ne taikasanat: "Tuletko vaimokseni?" Olin pakahtua onnesta ja toisaalta myös häkellyksestä. Kosinta tuli aivan yllätyksenä. Uuden vuoden jälkeen katselin sormessani uutuuttaan kiiltelevää sormusta ja en oikein vieläkään osannut sisäistää tapahtunutta, sillä olimmehan seurustelleet lähes kuusi vuotta ja mieheni oli kiven kovaa väittänyt, että ei mene koskaan naimisiin. Tässä sitä kuitenkin ollaan.
Tästä johtuen minuun on iskenyt hääbuumi ja sen on voinut muutamat minua Pinterestissä seuraavat jo itsekin todeta. :D Pinterest on kyllä häitä suunnittelevan paratiisi - niin paljon ihania ideoita! Kaikkea mahdollista löytyy niin hääkuvista, vihkipaikan koristeluun kuin hääpukuunkin. Loistava paikka. Kannattaa käydä tutustumassa jos vielä et ole saitilla käynyt.
Nyt kuitenkin katse kohti tulevaa vuotta 2012 ja ehkä tässä vielä tulee myös korukuviakin.

4 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Onnittelut!! <3 Itseäkin joskus kosaistu jouluna, muistan elävästi sen, koska sain "alkulahjaksi" sydän mukin joka lämmintä juomaa lisättyä sydän katosi ja tuli teksti "I love you" ja karkkia sisällä. Mutta myöhemmin illalla sain pienemmän paketin ja sen sisältä paljastui rasia, jonka jälkeen mies kävi toisen polvensa varaan ja saman kysymyksen kuulin =)

Absolutely white kirjoitti...

Jee! Se oli kyllä niin kiva juttu ja Pinterest on todella ihana paikka! Oletko jo katsonut mun wedding boardit läpi?

Tanja Janhunen kirjoitti...

Onnea kihlautuneille :)

Kati kirjoitti...

onnittelut kihlauksesta :) <3