sunnuntai 26. elokuuta 2012

Tunnustukset

Moi,

Sain vähän aikaa sitten kaksi tunnustusta ihanilta bloggareilta Miinalta ja Mekeltä. Kiitos teille! Nyt sitten jatkan tätä tunnustusketjua.

Ensin Miinan tunnustus, kiitos:1. Kiittää tunnustuksen antajaa.


2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.

3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta.

4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestäni

Annan tunnustuksen seuraaville, en kuitenkaan kahdeksalle:

Painted by cakes

Absolutely white

Eilen tein

I do it tomorrow

Sweet harmony

Kerron viisi satunnaista asiaa kun kerran välitin tunnustuksenkin vain viidelle:

1. Aloitin koruharrastukseni nyt jo vuosia sitten, kun sain kipinän koruihin erään koruntekijän blogista. Sillä tiellä olen edelleen. Ymmärsin vasta vähän aikaa sitten, että olen tehnyt jo kymmeniä koruja ja myynytkin niitä ympäri Suomen ja jopa maapallon (kiitos Etsyn). Olen siitä enemmän kuin iloinen, että koruni ovat löytäneet rakastavat kodit.

2. Olen innostunut nyt askartelusta ja kierrättämisestä. Tähän minut innosti siskoni, joka tuunaili vanhoista kirpputorilöydöistä toinen toistaan ihanempia sisustustavaroita! Nyt olenkin tehnyt kirjekuoria vanhoista kirjoista.

3. Ihailen käsityöharrastajia, jotka neulovat, ompelevat ja leipovat. Viimeaikoina erityisesti ihanat kakkublogit ovat vieneet sydämeni. Kakkublogeista mielestäni ihanin on nämä tunnustuksetkin saaneen Emman, Painted by cakes.

4. Käsityöharrastukseni on minulle vastapainoa työlleni. Työssäni teen ajattelua vaativia työtehtäviä ja pääsääntöinen työvälineeni on tietokone. Voitte siis arvata kuinka terapeuttista on syventyä näpertämään koruja pitkän koneella vietetyn työpäivän jälkeen.

5. Menin naimisiin elokuun alussa ja olo rouvana tuntuu mukavalta. Vaikka avioliitto ei meille merkinnytkään suuria muutoksia, tuntuu silti että elämällä on nyt jatkuvuutta ja tasapainoa. Nyt voin sanoa olevani oikein onnellinen! Kuvia häistäni tulee mahdollisesti myös näille sivuille. Ajattelin julkaista ainakin tekemiäni koristuksia.


Tässä Meken tunnustus, kiitos:

Tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.

2. Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.

3. Kopioi post it - lappu ja liitä se blogiisi.

4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it - lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.


Ja tunnustus lähtee seuraaville blogeille:

Painted by cakes

Absolutely white

Eilen tein

I do it tomorrow

Sweet harmonyTämmöstä siis tänään. Seuraavassa postauksessa ehkä sitten taas koruja. :D

Ei kommentteja: