torstai 12. maaliskuuta 2009

Kirppiksiä, laskettelua ja hiuksia

Moiks,
Tässä muutamana päivänä on tapahtunut niin paljon että en ole jaksanut (olen ollut niin myöhään kotona) kirjoittaa tänne mitään. Mutta jos nyt pienen pätkän.
Tiistaina lähdin aamusta heti kirtelemään Tampereen kirppiksiä, ensin kävin Pelastusarmeija kirppiksellä mutta siellä kaikki oli aika hintavaa. En ostanut mitään. Sitten menin Bonuskippikselle joka sijaitsee Itsenäisyyden kadulla ja se on myös hyvin kehuttu kirppis. Se olikin varsinainen aarreaitta. Ostin sieltä, Nanson kuviollisen hameen 10e, Sisleyn mustan t-paidan 2e, Kappahlin harmaan trikoopaidan 3e (istuu tosi hyvin), violetin pipon 2e (toisessa kuvassa tästä piposta näkyy myös tekemäni lila korvis), mustat pallohelmet 3e, metallisen lantiovyön jossa on turkooseja kiviä 2,20e (tästä voi tehdä myös käsikoruja jos ei näin halua pitää), punaisen Piecesin vyön jossa kultainen sydän solki 1,50e ja laatikollisen ruskeita helmiä 0,50e. Kuvat o vat hieman eri järjestyksessä mutta varmaan tunnistatte.

Tämän reissu jälkeen suuntasin Radiokirppikselle Laukontorille, joka on myös kehuttu. Paikka on vähän isompi kuin Bonuskirppis ja molemmathan ovat itsepalvelukirppiksiä. Täältä mukaan tarttui harmaa Mexxin neulostunika 1,5e, simpukasta tehty vyö 0,50e ja rikkinäinen kaulakoru 0,50e (=pussillinen helmiä,mustat/violetit).

Kirpparireissun jälkeen suunnistin kotiin täyttä vauhtia ja tein itselleni herkullisen hernekeittoaterian. Kun olin vetelemässä viimeisiä lusikallisia Terppa tuli kotiin ja sitten lähdimmekin pian Sappeeta kohti, jossa oli kymppitiistai. Hissi lippu oli 2,5e/tunti ja taisi välinevuokrakin olla saman joten reilusti halvemmalla lasketeltiin kun normaalisti. Kuvia laskettelureissusta joskus myöhemmin.
Keskiviikkona lähdin heti aamusta kohti Formakoulua, jonne olin saanut edellisenä päivänä kutsun hiusmalliksi. Kyseessä oli Schwarzkopfin kevään näytös Pirkanmaan kampaajille. Pääsin mukaan ryhmään kampausmallina joten hiuksia ei onneksi leikattu. Kaksi tyttöä joutui lähtemään heti aamusta kotiin. Minun tukkani värjättiin hieman ruskeammaksi kuin se oli ja tarkoituksena oli krepata tukka isoksi palloksi. Tämä osoittautui kuitenkin mahdottomaksi sillä edellisen paikkakunnan assarit olivat hävittäneet tiimin kreppiraudan, siksi minun kampaustani väsättiin vielä takahuoneessa kun show alkoi. Olin siis "ongelmatapaus". ;) Viimein kampaukseni oli kuvassa oleva "kasa", värilliset hiukset ovat lisäkkeitä. Meikiksi sain kirkasta vihreää ja oranssia luomiin sekä irtoripset, huulissa oli räväkkää pinkkiä huulipunaa. Olin varmasti näkemisen arvoinen. Laitan joskus kuvan vaikka facebookiin. Saimme ruuat ja kahvit sekä 80e arvosta kampaamotuotteita. Oli ihan hauskaa kokea jotain tollasta. Koko päivä siinä sitten hurahtikin.

6 kommenttia:

Petra kirjoitti...

Hyvät kirppislöydöt!

Petra kirjoitti...

Ai niin...ja outo kampaus, mutta varmaan kiva kokemus!

Riina kirjoitti...

No niin on outo. Se oli varmaan siks kun se niitten eka ajatus meni ihan perseelleen kun sitä kerppirautaa ei löytyny.

Berry kirjoitti...

juu aika outo... miten uskalsit mennä jos ne oliskin halunnu leikata sun tukan ihan lyhyeks tai jotain?

Niin ja tuun lauantaina tampereelle kirppisteleen heti aamusta jonnekin hyvälle, missäköhän olis? siis ei itsepalvelukirppis vaan sellanen aito

Riina kirjoitti...

No siellä sanottiin että saa ite päättää mutta sitten ei vältämättä pääse malliks. Meitä oli kuitenkin sen verran vähemmän jotka halus pitää hiuksensa niin kaikki pääsi. :)

En tie missä olis tavallista?! Sun täytyy kattoo jostain jotain ilmoituksia.

Petra kirjoitti...

Sä et kovin usein päivitä tätä blogiasi!