perjantai 6. maaliskuuta 2009

Nyt ne tuli.. ja meni

Sain tilaukseni tänään HelmiQ:lta ja rupesin heti tekemään. Tässä on nyt sitten työn tuloksia. Tulen paremmalla ajalla päivittämään tiedot mitä koruissa on käytetty, sillä lähden pian treeneihin. Enkä myöskään laittanut vielä ohjeita koska itse tekeminenkin tuntuiniin vaikeelta. Ehkä sitten kun alan kehittyä. Järkytys oli kuitenkin se, että tilasin AIVAN liian vähän helmiä. Käytännössä kaikki tilaamani helmet meni näihin koruihin.... :( Mutta lähden heti ostelemaan lisää kunhan ehdin.


No niin, elikäs ylimmäisessä kuvassa on valkoisen helmiäisen värisiä siemenhelmiä 6/0 ja suklaanruskeita helmiäislasihelmiä 4mm, sekä koruvaijeria (teräs), kiinnityshelmet sekä hopeoitu pieni salpalukko.

Korvakoruissa on hopeoidut korvakorukoukut, korupiikki, lilan värisiä helmiäislasihelmiä 4mm sekä luonnonvalkoisia helmiäislasihelmiä 8mm.

Kaulakorussa on Hopeoitu pieni salpalukko, kiinnityshelmet, teräsvaijeri, 8mm luonnonvalkoisia helmiäislasihelmiä, 4mm liloja helmiäislasihelmiä sekä 2,5mm sileitä hopeoituja helmiä.

2 kommenttia:

Berry kirjoitti...

Mä haluaisin ehkä semmosen käsikorun, kaulakorun ja korvikset jossa olis tummiahelmiä ja vaikka turkoosia? tai jotain muuta tehosteväriä? Ja tollanen kiinnityssysteemi on pakko olla kans... paljonkohan noi maksais yhteensä?

Riina kirjoitti...

Vaikee sanoo, mutta ei kyllä enempää kun kympin jos et halua aitoa hopeeta (esim. vaijeri terästä niin kun näissä mun ekoissa), niin ja tietysti jos haluat aitoja makeanvedenhelmiä niin ne ovat kalliimpia(paljon). Voin laittaa seuraavaan postaukseen kuvia.