perjantai 31. joulukuuta 2010

Ihanaa vuoden viimeistä päivää!

Heippa,
Kirjoittelu on vähän jäänyt näiden ihanien juhlapyhien välissä, mutta antanette sen anteeksi. :) Lupaan tulla sitten ensi vuonna ahkerammin päivittelemään. Olkoon se siis lupaukseni uudelle vuodelle 2011. Samalla elämääni on tulossa isoja muutoksia (omasta mielestäni ainakin positiivisia) vuonna 2011, joten toivotaan että myös kirjoitettavaa riittää. Näillä sanoilla toivotan kaikille Upeaa Vuoden Vaihdetta! Nautitaan ystävät! :)

Tähän postaukseen liitän muutaman (surkealaatuisen) kuvan, jotta saadaan taas kuvia tähänkin blogiin. Kuvat on otettu aatonaattona (rannekoru) ja muistaakseni tiistaina (tee ja piparit).

Tässä korukuvassa on hopeasta vääntämäni muinaisketjumallilla tehty rannekoru, jonka säätöketjun päätä koristaa Swarovskin pieni sydänkristalli (Crystal AB). Tämä oli mielestäni ehkä hienoin joululahja jonka annoin tänä vuonna. Saajana toimi Teron veljen vaimo Tuiija (terkut sinne!).

Tiistain kuvassa on joululahjaksi Petra-siskolta saatuja IHANIA pipareita sydämenmuotoisessa peltirasiassa. Nämä piparit tai paremmin kai cookiet olivat varmaan parhaita itsetehtyjä pipareita, joita olen koskaan saanut. Petra sais kyllä laittaa ohjetta tulemaan, että voin noita jatkossakin maistella. :) Kyytipoikana teetä ja tilkkanen maitoa. Kuvassa myös vilaus keittiön jouluverhoista ja kynttilöistä.
5 kommenttia:

Absolutely white kirjoitti...

Onpas hieno toi käsikoru! Ja cookiesit on nams nams. ;-)

Riina kirjoitti...

Kiitosta vaan! :)

http://marjonsivuilut.blogspot.com/ kirjoitti...

On suloinen tuo ketjukoru! Kyllä saaja sai olla onnellinen!

Mira kirjoitti...

Komppaan edellisiä, eli aivan ihana koru! :) oot kyl mahottoman taitava!

Riina kirjoitti...

Kiitos Mira! :)