maanantai 20. joulukuuta 2010

Joulu on pian täällä!

Heippa,
Ihanaa - joulu on pian täällä! Ikävää on se, että flunssa sai musta taas otteen eilen ja nyt onkin huono olo. Siivota pitäis ja viimeistellä joululahjat. Koti olisi ihana jättää "joulukuntoon" kun lähdetään maalle vanhempien luo joulun viettoon. Noh, kai tässä pikku hiljaa saa jotain aikaiseksi.

Käväisin tänään Ikeassa ostamassa muutamat koristetyynyt ja verhot olohuoneeseen. Harmittaa vaan kun siellä oli loppunut juuri ne verhot, jotka olisin halunnut. Täytyy vaan sitten odotella kun saavat täydennystä. Kyllä sieltä vähän muutakin tarttui mukaan, mutta ei jaksa niitä kaikkia tässä listata. :D

Lauantaina oltiin siskojen kanssa myyjäisissä. Korviksia meni kaupaksi, mutta kaulakorut ei sitten niinkään. Noi myyjäishommat taitaa jäädä nyt vähäks ajaks kun ei oikein innosta mennä myymään koko päiväks ja silti kukaan ei osta mitään. Täytyy vaan sitten kaupata näitä korusia tutuille niin eiköhän se juttu siitä lähde liikkeelle, että olemme koruntekijöitä. :)

Pidemmittä puheitta ihanaa joulunaikaa kaikille lukijoilleni! Jotta tästä ei tulisi täysin kuvaton postaus niin liitän mukaan kuvat mielestäni oivasta joululahjasta. Nämä ovat Swarovskin kristallisydämet aidossa hopeaketjussa. Mielestäni hintakin on Korusiskojen sivuilla aivan naurettava (samasta tuotteesta saisi keskustan kaupassa maksaa tuplahinnan), mutta ei silti ole kauppa käynyt!? Eli tässä esittelyssä Tähdikki. :)

Lila

Kirkas

Vihreä

5 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Niih, ihmiset sanovat korujemme olevan kalliita, mutta menevät sitten ostamaan KALLIIMMALLA liikkeestä. Eivät tiedä että me ostamme helmet ja vielä teemme ne ITSE. Minunkin kaulakoru/korvakoru-setille sanottiin "Onpa melkoisen kallista", kyseessä oli 15-17 euron setti. Mutta nämä ovat kauniita!

Riina kirjoitti...

Voi juma! Joo, kyllä ihmiset on kummallisia! Siis toi mainitsemas hinta setiltähän on todella HALPA! Mutta toiset ihmiset eivät vain tajua, että nämä meidän tekemät korut on ihan sitä samaa tavaraa jota he tosiaan ostavat vaan ylihintaan suurista "hienoista" telineistä. :D

Ja heti kun menin näistä Tähdikeistä täällä mainitsemaan niin kirkas ja lila saivat uuden kodin. Eli kyllä niitä ihmisiäkin vielä on jotka arvostavat käsitöitä ja ymmärtävät hinnan päälle! :)

Niina kirjoitti...

Oi niin yksinkertaisen kaunista :D

Absolutely white kirjoitti...

Tähdikki on hieno koru...itsellänihän on se kirkkaana. :-)

Riina kirjoitti...

Kiitos, kiitos! :)