keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Blingiä viime viikonlopun bileissä

Moi,
Tein viime lauantain saunailtaa varten ihanat bling-bling korut "hopeasta" ja tummista swarovskin kristalleista. IIIHANAT! Nää on niin mun bilekorut nro yks tällä hetkellä. Tämä päivitys piti tulla jo aikaisemmin tällä viikolla, mutta olen ollut sen verran poikki työpäivän jälkeen että en ole enää jaksanut istahtaa koneen ääreen. Kuvat kuitenkin polttelivat takaraivossa, joten nyt päätin ryhdistäytyä. Rannekorussa on aitoa hopeaa (itse punottua muinaisketjua) ja liitin siihen vain swaron sydämen. Rannekoru oli siis jo valmiina ennen näiden muiden tekemistä. Korvakoruissa on hopeoitua ketjua ja sydänswarot kuten myös kaulakorussa. Kaulakorussa on tämän lisäksi ihana sydänsalpalukko, hopeoitu sekin. Tässä teille kuvia:


3 kommenttia:

Absolutely white kirjoitti...

Noi on kyllä hienot! Koita säätää valoa tai sitä missä asennossa otat kuvat koruista, koska noissa on tosi voimakkaat varjot. Oletko ehtinyt kokeilla sitä valotelttaa?

Ninni kirjoitti...

Kyllä on kaunis sininen kristallisydän <3

Riina kirjoitti...

AB: en ole ehtinyt vielä käyttämään sitä valotelttaa kun en uskalla ottaa sitä pois siitä pussista ennen kuin me muutetaan...
Ninni: Heh, itseasiassa nämä ovat "mustia", sävy taisi olla black diamond. :D