torstai 31. maaliskuuta 2011

Kevätarvonnan voittajat!

Heippa hei!
Tänään siis ratkesi Riinan korutaivaan kevätarvonta, jossa oli jaossa kaksi ihanaa korupakettia! Onnettarena toimi avomieheni Tero, joka ei paljon perusta koruharrastuksestani, mutta suostui kuitenkin noukkimaan kaksi lappua omasta pipostaan. :D Ja sitten itse arvonnan kulkuun:

Tästä lähdettiin. Kasa arvontaan osallistuneiden nimiä. Lappuja sai siis sen mukaan oliko laittanut kommentin, oliko lukija ja oliko mainostanut tätä arvontaa omassa blogissaan.


Tässä näemme Teron pipon, johon kippasin kaikki laput. Tämän jälkeen Tero laittoi näppinsä peliin. :D Ja ensimmäisen vihreän paketin saa..... titidii! ASKARTELIN ITTE! Onnea! Laitathan yhteystiedot tulemaan s-postiini. :)


Ja sitten toinen lappu ja sininen paketti... titidii! IITULIINA! Onnea! Laitathan yhteystiedot tulemaan s-postiini. :) 
Ja näin on arvonta suoritettu. Kiitos kaikille osallistumisesta ja isot kiitokset kaikille ihanista ja kannustavista kommenteista. JA OIKEIN MUKAVAA KEVÄÄN JATKOA KAIKILLE! :)

3 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Onnittelut voittajille:-)

iituliina kirjoitti...

Kiitos vielä ihanista koruista, sininen paketti löysi tänään perille! Toinen korvakoru tosin oli irronnut taustastaan, mutta liimasin sen takaisin (:

Riina kirjoitti...

No voi että! Ja niiden kun piti olla kiinni niin pysyvästi kun olivat ihan koruliimalla kiinnitetyt! Mihinkään ei siis kannata luottaa 100%:sti. :(