tiistai 5. huhtikuuta 2011

Se on siinä nyt sitten!

Heips,
On heti alkuun hehkutettava, että palautin eilen graduni yliopistolle. Kun kävelin ulos yliopiston ovista, tuli yhtäkkiä todella tyhjä olo. Mietin itsekseni, että mitäs mä nyt sitten teen...?! Olin vielä "vapaalla" töistä, joten kävin nopeasti kaupassa ja tulin vain kotiin. Sitten tajusin, että hei(!) mullahan on nyt aikaa tehdä koruja ja just sitä mitä mä haluan. Tänään kävin kirjastossa lainaamassa koruiluun liittyviä kirjoja iltalukemiseksi ja tein muutaman aivan ihanan korun. Jotenkin noissa koruissakin näkyy nyt se, että ne vain tulivat stressin eilen lauettua. Ihanaa sanoisinko! :)

Tänään professorini laittoi viestiä, että kun graduni saapuu kirjastolta (perjantaina?) yliopistolle niin he tarkistavat sen alustavasti kollegansa kanssa (tämä vaihe kestää n. viikon) ja sitten voin osallistua kypsäriin eli kypsyysnäytteeseen. Tämän jälkeen gradu ja kypsäri arvioidaan yhdessä tarkemmin (tämä vaihe kestää n. kaksi viikkoa). Tämän jälkeen saan tietää tulokset. Tämän jälkeen voin hakea tutkintotodistusta, jonka käsittely kestää n. kaksi viikkoa. Sitten jos luoja suo, olen valmis maisteri. Tästä sitten enemmän joskus kuukauden jälkeen. :D

Mutta nyt koruihin. Tein tänään vapaapäivänäni ja koruinnostukseni puuskassa seuraavat koruset. Nämä ovat mielestäni kaikkien toimistojen piristäjät vaikka ovatkin mustat. Näissä koruissa näette Minun helmet Marjolta voittamiani obsidiaani "siemeniä". Eivätkö olekin ihania!! Kaveriksi ne ovat saaneet hopeoitua ketjua ja mustaa organsanauhaa. Näiden korujen lisäksi tein vielä samalla tyylillä ihanan turkoosin kaulakorun, mutta en ottanut vielä kuvia, joten se esittellään sitten myöhemmin. Nyt kuvia. :)

6 kommenttia:

Absolutely white kirjoitti...

Noi on kyllä tosi kauniit! Sopisi hyvin mullekin toimistoon...

Anne kirjoitti...

Onnittelut hienon etapin saavuttamisesta! Tuo on tuttu tunne kun palauttaa työn oppilaitokseen sisään, niin tulee sellainen hetkellinen "jaaha?" -olo, joka menee kyllä nopeasti ohi. Tilalle löytyy kuitenkin nopeasti kaikenlaista muuta tekemistä.

Kaunis korusetti!

Nafisan kirjoitti...

Onnea graduistille! Saisipa tuo äijäkin omansa valmiiksi, kovasti tökin sitä :D (Paraskin puhumaan kun kandi seisoo...)

On kyllä kaunis kaulakoru. Jotenkin keveän oloinen ja yhtäaikaa kuitenkin vahva.

Mags kirjoitti...

Onnitteluita, hieno saavutus!

Upeaakin upeampi kaulakoru <3

Riina kirjoitti...

Kiitos kaikille edellisille ihanista sanoista, niin gradusta kuin koruistakin! :)

Riitta kirjoitti...

Onnitteluni gradujutusta.
Kaunis puhdas setti.