perjantai 11. marraskuuta 2011

Kiirettä ja Marttojen kalailta

Moi!
Blogihiljaisuutta on kestänyt aivan liian kauan. Olen siitä enemmän kuin häpeissäni, mutta mainittakoon, että elämässäni on tapahtunut paljon muutoksia, jotka ovat oikeastaan pysäyttäneet korutuotannon. Toissapäivänä tein piiiiitkästä aikaa taas koruja. Otin jopa kuviakin surkealla kännykkäkamerallani, mutta en niitä vielä tähän hätään saanut ladattua koneelle. Niistä siis myöhemmin.

Viimeaikoina on puhallelleet muutoksen tuulet, kun 31.10 aloitin uudessa työpaikassa yli 200km päässä Lempäälästä, jossa edelleen on virallinen kotini - ja mieheni. Itse muutin työn perässä "viikkoleskeksi" pieneen vuokrayksiöön, jossa asustelen työviikon. Aika on mennyt nopeasti ja illat ovatkin menneet pitkälle lepäillessä, kun työpäivät ovat henkisesti olleet kuluttavia. Kivaa on kuitenkin ollut ja uudet ihmiset ja tilanteet ovat helpottaneet eroahdistusta miehestäni. :D

Uusista ihmisistä mainittakoon, että olin ensimmäistä kertaa elämässäni Marttojen kokoontumisessa, kun yksi uusista työkavereistani houkutteli minua mukaan. Ajattelin, että voihan se olla ihan kiva mennä tutustumaan paikallisiin ihmisiin. Illan aiheena oli kala, joka ei kuulu kyllä omiin suosikkeihini ja ajattelinkin, että pysyttelen mahdollisimman paljon vain taka-alalla etten joudu kalan kanssa kosketuksiin. Mutta kuinkas sitten kävikään - löysin itseni touhuamasta kalareseptien kimpusta. :D Kalaillassa kokkaili 17 muuta ihmistä minun lisäkseni ja illan kruunasi valmiiden ruokien maistelu. Olin aivan ihmeissäni - niin hyvältä kaikki ruuat maistuivat! Ja en voinut käsittää, että ne olivat kalaa!
Alla teille tunnelmia ruokapöydästä. Palaillaan taas pian astialle.

Silakkasushit

Savukirjolohiwrapit

Noutopöytä

4 kommenttia:

Miina kirjoitti...

Sushit ja wrapit näyttävät kyllä herkullisilta! :)

Katri kirjoitti...

Nam!

Kyllä hyvin tehty kala-ateria on vaan niin hyvää. Tai sitten musta on tullut vain aikuinen. ;)

Absolutely white kirjoitti...

Tuliko susta nyt kanssa Martta? :-) Sushit, nams!

Riina kirjoitti...

Heh, ei tullut Martta vielä, mutta eihän sitä koskaan tiedä. :D