sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Hääpäiväni

Terve,

Lupasin tuossa taannoin, että tulen näyttämään teille kuvia hääpäivästäni. Tässä niitä nyt sitten tulee. Kuvat on ottanut siskoni Petra Veikkola ja olen enemmän kuin tyytyväinen. Vaikka Petra kutsuu itseään vielä harrastajaksi valokuvauksen osalta, puhuvat kuvien laatu kuitenkin sen seikan puolesta, että siskoni voisi olla ammattilaiskuvaaja. Isomman määrän kuvia hääpäivästäni pääsette katsomaan Petran kotisivuilta: Finer Moments Petra Veikkola photography Kurkatkaa myös siskoni blogi Absolutely White.Virallinen hääkuvammePetralla oli mukanaan kuvausrekvisiittaa: viuhka ja päivänvarjoToinen siskoni Emilia teki kampaukseni ja meikkini
P.S Emilialla ei ole kummankaan alan tutkintoa - voitteko kuvitella!
Kimppuni (ja vieheet) teki urjalalainen floristi Piia: http://www.keijunmekko.fi/
 

Tämän ihanan kakun teki Emma Painted by cakes - blogin kirjoittaja ja kakkuharrastaja
Pöytänumerot ja pöytäkukatTässä sormuksemme.
Myös mieheni halusi kaksi sormusta,
vaikka anoppi meinasikin saada slaakin tästä tiedosta. :D

Häämme järjestettiin Akaan, Kylmäkoskella, Halkosuon metsästysmajalla. Paikka on keskellä ei mitään, mutta häihin ja muihin juhliin mitä mainioin. Paikkaan mahtuu noin 100 henkeä, jos majan parvella istuu myös ihmisiä. Me emme halunneet ketään laittaa parvelle, joten kaikki vieraamme istuivat samassa tilassa kuin me. Vieraita tilaan mahtui mukavasti istumaan noin 75, lisääkin olisi mennyt mutta sitten olisi joillakin vierailla jo ollut hankala poistua paikaltaan. Paikka oli meille vuokrattuna perjantaista sunnuntaihin (häät olivat lauantaina) ja koko lysti maksoi alle 300e. Mielestäni aika hyvä diili!

Häissämme oli paljon itse tekemääni, kuten pöytien kukka-astelmat. Maljakkoina toimivat vanhat pullot, joihin olin laittanut juuttinarua ja pitsiä (vanhasta pitsiverhosta leikattuja palasia). Pöytänumerot oli tehty mökiltä kaadetun puun rungosta, juuttinarusta ja liitutaulumaalista. Tämän lisäksi tein itse "hääkarkit", jotka olivat pienet pellavapussukat, joissa oli meidän nimikirjaimemme ja häiden päivämäärä. Jokainen näistä oli uniikki, koska olin itse painanut jokaiseen pussukkaan nuo nimikirjaimet. Pussin sisällä oli porukkalottolappu ja muutama karkki. :) Hoidin myös lähes kaiken koristelun itse/itse tehden, poikkeuksena on puffetpöytämme kukka-asetelma ja vihkipaikan kaksi kukka-asetelmaa, jotka teki floristimme Piia.

Juhlamme oli meidän näköisemme ja kaikin puolin onnistunut. Enempää en voisi toivoa elämäni tärkeimmältä päivältä. Tässä haluan vielä kiittää niin siskojani, BM:iä ja kaasoja, vanhempiamme sekä kaikkia niitä rakkaita ihmisiä, jotka tekivät päivästämme ikimuistoisen.

Sen verran vielä häämatkasta, että sille lähdemme ensi tammikuussa ja kohteena on Karibia! Voi kun elämä vois aina olla tällaista. :)

7 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Kauniita kuvia ja aivan upea kakku!

http://marjonsivuilut.blogspot.fi/ kirjoitti...

On kyllä onnistuneet kuvat ja kaikki muukin kakkua myöten. Nauratti tuo tuplasormusten ja anopin reaktio :D

iituliina kirjoitti...

Hei, haluaisitko vähän kuvailla minkälainen ympäristö tuolla mökillä on? Avomieheni on kotoisin tuolta seuduilta, ja monesti tuon HMS-majalle johtavan tien ohi ajelleena on tullut itsellekin ajatuksia millainen paikka olisi viettää omiä häitä. Meillä toiveena olisi kuitenkin viettää juhlat pääasiassa ulkona, eli sisätilat olisivat vain ruuan hakua sekä mahdollisesti ihan vain siltä varalta, että taivaalta tulee kissoja ja koiria...

Riina kirjoitti...

Hei iituliina,
Paikka on aivan ihana keskellä mäntymetsikköä ja siellä on jopa pieni metsälampi, jossa rohkeimmat ovat joskus ilmeisesti uskaltaneet uidakin/kastautua (ei siis meidän häissä). Meillä oli piha-alueella iso teltta ja olimme ostaneet punaista mattoa, joka toimitti käytävän virkaa (voimme muuten myydä sen sopuhintaan jos kiinnostaa)vihkimisessä. Paikkaa on muuten todella vaikea kuvailla, siellä täytyy käydä kyllä itse paikan päällä. Suosittelenkin ottamaan metsästysseuran mukaviin miehiin yhteyttä, että pääset katsomaan aluetta. :)

Absolutely white kirjoitti...

Ihana postaus, kiitos! :-)

Aadia kirjoitti...

Sä olet niin Kaunis :)

Riina kirjoitti...

Oooh, kiitos Aadia. :)