tiistai 4. syyskuuta 2012

Joulumyyjäiset 2012

Heippa!

Syksy on saapunut. Nyt onkin siis hyvä aika aloittaa joulumyyjäisten suunnittelu!
Pidämme jälleen siskojeni kanssa joulumyyjäiset Lempäälässä Manttaalitalolla. Nyt haemmekin uusia innokkaita käsityöharrastajia myymään tuotteitaan.

Joulumyyjäistapahtuma pidettiin ensimmäisen kerran viime vuonna ja nyt pidämme myyjäiset toista kertaa. Ajatus myyjäisiin lähti, kun yritimme löytää sopivaa  myyjäistapahtumaa, jossa voisimme myydä omia tuotteitamme. Kohtuuhintaista tapahtumaa ei millään meinannut löytyä, joten päätimme että teemme tapahtuman itse. Paikaksi valikoitui hyvän sijainnin ja kohtuuhintaisen vuokran takia Manttaalitalo Lempäälän keskustassa. Viime vuonna tunnelma tapahtumassa oli ihana ja kaikenlaista kaunista oli myytävänä. Toivottavasti tänä vuonna tapahtuma onnistuu yhtä hyvin.

Nyt siis haemme MYYJIÄ! Sinä, käsityöharrastaja, sinua me etsimme!
Myyjäiset pidetään siis Manttaalitalolla (Manttaalitie 1) Lempäälässä marraskuun viimeisenä sunnuntaina 25.11.2012 klo 10-16.
Pöydän hinta tapahtumaan on 20e ja koko on 70x130cm (joissakin tapauksissa 80x130).

Viime vuodesta poiketen on meillä tarjota teille jo varausvaiheessa pöytäkartta, josta voitte katsoa vapaita pöytiä. Päivitän pöytäkarttaa sitä mukaa kun uusia varauksia tulee, joten tarkkailkaa päivitysajankohtaa (kuvatekstissä). Pöydän voitte varata lähettämällä minulle s-postia osoitteseen: riinankorutaivas@gmail.com Laittakaa sähköpostiin yhteystietojenne lisäksi kolme suosikki pöytäpaikkanumeroa, jolloin jos ykkös vaihtoehtonne on jo varattu, varaan seuraavan jne. Pöydät varataan siinä järjestyksessä, jossa s-postit kolahtavat sähköpostiini. Kuvassa näkyvät "tuplapöydät" ovat ensisijaisesti tarkoitettuja niille, jotka haluavat varata kaksi pöytää.

Pöytäkartta päivitetty 18.9.2012 klo 9.30

KAIKKI PÖYDÄT VARATTUINA!
EMME OTA ENÄÄ ILMOTTAUTUMISIA VARASIJOILLE!

Tässä vielä teille tunnelmakuvia viime vuoden myyjäisistä. Kuvat on ottanut Petra Veikkola ja niitä ei saa käyttää ilman hänen suostumustaan.

10 kommenttia:

Absolutely white kirjoitti...

Jee! Ihana ajatella jo joulumyyjäisiä, vaikka itse en välttämättä paikalle pääsekään.

Riina kirjoitti...

Joo, noi kuvat erityisesti tuo taas mieleen kuinka kivaa oli! :)
Nyt alkaa muuten pöydätkin jo täyttymään. Enää 11 vapaata pöytää!

Askartelu Sinisiipi kirjoitti...

Jaoin tiedon sekä Askartelu Sinisiiven facebook sivulla että myös omallani...mulla on aika paljon asiakkaita siellä Lempäälä / Valkeakoski / Tampere akselilla...

T.Tepa

Riina kirjoitti...

Kiitti Tepa! <3

Domi kirjoitti...

Heippa, löysin vasta blogisi, mutta mietin, että olisikohan joku noista pöydistä vielä vapaana? Olemme ystäväni kanssa menossa myymään Helsingin Naisten joulumessuille, mutta myös muut myyjäiset kiinnostavat, varsinkin edulliset sellaiset, koska paikkamaksut ovat todella huimat. Itse teen koruja, ystäväni keramiikkaa sekä kalligrafiataidetta. Reunapaikat olisivat täydellisiä, mikäli sellaisia on.

Riina kirjoitti...

Hei Domi!
Ensimmäisestä kuvasta näet päiviteyn pöytäkartan. Tällä hetkellä meillä on enää 3 pöytää varaamatta ja ne ovat keskeltä salia. Jos olet kiinnostunut varaamaan pöydän niin ota yhteyttä osoitteeseen: riinankorutaivas@gmail.com

Domi kirjoitti...

Kiitos Riina, laitoin spostia :)

ROOSA kirjoitti...

Lähetin meiliä! Toivottavasti saan ton pöydän, kun oon just ettiny tommost tapahtumaa!! Kaikkia vaa sika hintasii mut toi ois jees:)

Katja kirjoitti...

Ai miten ihania tavaroita on ollut myynnissä viime vuonna. Toivottavasti teille tulee mukavat myyjäiset. Itse olin tänä vuonna liian myöhää liikkeellä myyjäisten suhteen ja kaikki pöydät oli täällä lähimyyjäisissäni jo varattu syyskuussa. No ensi vuonna pitää varautua aiempaan ilmottautumiseen.

Riina kirjoitti...

Heippa Katja!
Harmi että et tänä vuonna ehtinyt mukaan. Myyjäiset ovatkin tuottaneet paljon kiinnostusta. :)
Ensi vuonna sitten!