keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Horoskooppikoruja

Moi,
Pitkästä aikaa. Kiirettä on pitänyt niin joulumyyjäisten kuin töiden, opiskeluiden että korujen tekemisen saralla - ehkä siksi blogi on vietellyt hiljaiseloa. Nyt kuitenkin esittelen teille muutamat horoskooppikorut joita olen väsäillyt. Nämä ovat siitä ihania, että ovat kaksipuoleisia. Toisella puolella on horoskooppimerkki kirjoitettuna sekä kuva, toisella puolella on horoskooppia kuvaava adjektiiivi sekä horoskoopin "tunniste".
Olipa vaikea selittää, kuvat saavat puhua siis puolestaan. Ai niin, näistä on jo ensimmäiset myyty Etsy kaupassani. :)
6 kommenttia:

Meke kirjoitti...

Vallan ihastuttavia : ) Kertoisitko vähän tekotavasta tai itse riipuksen materiaalista?

Riina kirjoitti...

Meke,
En ole itse näitä riipuksia takonut/valanut. Olen siis ostanut riipukset valmiina ja suunnitellut vain niiden käyttötarkoituksen. Näillehän olisi voinut keksiä paljon muitakin käyttötarkoituksia kuin tämä yksikertainen kaulakoru. Keksin nytkin ainakin kymmenen sellaista. :) Itse kuitenkin pidän yksikertaisen kauniista, joten en halunnut yhdistää niihin muuta kuin ketjun.

Painted By Cakes kirjoitti...

Nää on ihania. Simppeleitä ja tyylikkäitä :)

Narges kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Narges kirjoitti...

Eikä, ihan älyttömän hienoja molemmat! Ootko ehtinyt tehdä leijona-horoskooppi merkkistä? Olisin kiinnostunut ostamaan sellasen :D

Bildsmycke kirjoitti...

Nää näytää ihanalta. Kävin sun Etsy kauppassasi, mmutta en ole löytänyt mitään Horoskooppikoruja. Voisitko laittaa linkin siihen koruihin?