sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Ostoksia

Terve taas,
Sain perjantaina muutaman paketin postissa, joita olin jo odotellutkin. Ensimmäisenä piilolinssit! Voi että, onpa kivaa kun taas näkee treeneissä ja pelatessa. Elämä helpottu kummasti. Piilarit saapuivat Lenson nettikaupasta ihan muutamassa päivässä. :)
Samana päivänä tuli myös Helmetistä ostamani kivet; harmaa akaatti, savukvartsi ja kuutio vuorikristalli. Ihania kaikki. Ja sen verran haluan sanoa siihen läyhäämiseen mitä tuolla sivustolla pidetään, että olen varsin tietoinen tukkukaupoista ja heidän hinnoistaan. Näin ollen tiedän että ostan kyseisiä tuotteita kalliimmalla Helmetin kirpparilta kuin mitä olisin ne saanut tukkukaupasta. Tässä tulee kuitenkin suuri asia: itselläni ei ole mahdollisuus ostella suuria määriä näistä tukuista joten maksan ihan tyytyväisenä muutaman euron enemmän siitä, että joku muu on sen ison oston tehnyt puolestani. Ehkä sitten joskus vielä saan sen verran paljon rahaa että voin ostella helmeni näistä halvoista tukkuliikkeistä. Ilmaisen mielipiteeni vain täällä, siitä syystä että en jaksa heittää enää lusikkaani siihen soppaan joka tuolla on kehkeytynyt.
No niin, se siis siitä. Ostin myös Silver Studiosta hopea ja pronssilankaa sekä pronssilevyä ketjukorujani varten. Tämän lisäksi Helmetin kirpparilta sain kuin sainkin Kivenviilaajan hyvästä hopeamyynnistä itselleni pienen levyllisen hopeaa. Se on niin aarre!!!

harmaa akaatti, savukvartsi ja vuorikristalli

vasemmalla kivet, oikealla yläkulmassa hopea ja pronssilevyt ja oikealla alhaalla pronssi ja hopealangat

6 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Onpa ihania löytöjä! Itsekään en lusikkaa siihen soppaan laita, en sieltä ole kyllä mitään ehtinyt ostaakaan, koska aina on parhaat viety edestä ;) Mutta itsekin olisin valmis maksamaan sen muutaman euron ylimääräistä vain siksi, että ei se niiden tilaaminen ole helmeilijöille mitään halpaa, enkä itse sitä varmaankaan vielä VUOSIIN tee =)

Vikki kirjoitti...

Meillä taitaa olla sama maku noitten helmien suhteen :)
Tuo paketti olisi ilahduttanut kovasti. Nyt sitten jännään mitä niistä teet.

Mags kirjoitti...

Ihania ostoksia!
Luulen, että harva meistä tosiaan tukkukaupalla ostaa! Itse ainakin haluan jatkuvasti uutta, joten jo kaksi samanlaista nauhaa varastossa ahdistaisi ;-D

Maria kirjoitti...

Ihania ostoksia. Minua on myös tuo pronssi alkanut kovasti kiinnostaa. Ajattelin pistää tilauksen niistä vintaj-osista. Ovat niin kauniita. Pronssilevystä saisi tehtyä koruihin ihania osia.
Minä myös seurasin sitä Helmetin keskustelua. Aika pinnalla oli siellä tunteet ja tosi kärkeviä mielipiteitä. Mielenkiintoista :)

Riina kirjoitti...

Kiitos kaikille edellisille kommenteista! En sen enempää tässä kommentoi enää tuota Helmettiä. Omalta osaltani ainakin jätän asian tähän vaikka mielenkiinnolla keskustelua seuraankin. Tämänkaltainen kseskutelu oli kuitenkin aika yllätys vaikka en ihan uusi saitilla olekaan...

http://marjonsivuilut.blogspot.com/ kirjoitti...

No sinä nyt aarteita olet ostanutkin! Taidan napata pöydältä muutaman tuon näytön kautta! :D
Ajattelin jo, että mitä kivaa uutta tarviketta oot yläkuvassa ostanut, mutta ne olikin piilolinsseille tarkoitettuja :D :D