perjantai 7. tammikuuta 2011

Saappaiden uusi elämä

Hei taas,
Olen taas innostunut päivittelemään blogia. :)
Omistin pitkään mustat keinonahkaiset saappaat, joiden pohja oli kulutettu niin loppuun että niistä repsotti palasia. Eikä niillä enää voinut kävellä eikä taasen viedä suutarillekaan koska olivat jo niin huonossa kunnossa. Nämä saappaat olivat kuitenkin itselle niin rakkaat että en raaskinut niitä vielä hävittää vaan pidin niitä vain sitkeästi muiden kenkien joukossa vaikka tasan tarkkaan tiesin että niitä ei voi enää käyttää. Pitkään mielessä pyöri että asialle pitää tehdä jotakin, kunnes viime yönä päähäni pälkähti (omasta mielestäni) loistava ajatus: pistän saappaanvarret päreiksi ja teen niistä jotain ihan muuta. Näin siis ajatusta kehitellessäni näistä saappaanvarsista tuli rintakoruja vanhoilla napeilla höystettynä (nappeja kun tuppaa kerääntymään aina vaateostoksista varanappeina eikä niitä kuitenkaan muista käyttää.). Kierrätystä sanan oikeassa merkityksessä. Nämä jäävät omaa takin pieltä koristamaan. Kaksi ympyrää ja sydän, olkaa hyvä.


8 kommenttia:

Absolutely white kirjoitti...

Mä tykkään tosta kokomustasta ympyrästä eniten! Se on hieno! Ja plussaa kierrätyksestä!

Riina kirjoitti...

Joo, siitä mäkin tykkään. Se oli ihan eka tuotos. Onneks on materiaalia vielä paljon niin voi tehdä vielä toisenkin kerran samanlaisen satsin. :)

Kaisa kirjoitti...

Kivat on! :)

Riina kirjoitti...

Kiitos Kaisa! :)

Niina kirjoitti...

Musta tää on aivan ihana idea! Jos nämä olis tehty vartavasten kaupasta ostetusta nahasta, olisi ne paljon vähemmän hienoja, kun nyt kun ne on tehty omista loppuun kulutetuista saappaista. :)

Taas lisätään yksi asia listalle "Asioita joita ei saa heittää pois, koska niistä voi vielä tehdä jotain" :)

Riina kirjoitti...

Kiitos Niina! :)

Henkka kirjoitti...

Vau! Ihan loistava idea :) Ja upeita rintakoruja...tekisi ihan mieli laittaa omat nahkabootsit säpäleiksi :)

Riina kirjoitti...

Heh, kiitokset Henkka! Näitä voi tulla jatkossa lisää koska materiaalia on vielä rutkasti. Niin ja tervetuloa lukijaksi! :)