torstai 6. tammikuuta 2011

Rasioita ja helmitilaus

Moi!
Hyvää loppiaispäivän iltaa! Tässä pyhäpäivän ratoksi oli pakko kokeilla siskon blogissa (Absolutely white) ollutta rasiaohjetta. Tällä samalla ohjeella olin tehnyt jo jouluksi muutamat lahjarasiat, mutta vasta nyt tulen näitä rasioita täällä esittelemään. Tämä ehkä siksi, että näiden rasioiden paperi on mitä herkullisin. :D Eli ostin Sinellistä alennuksella skräppipaperiksi tarkoitettuja neliön mallisia pepereita ja samaa kuviota/kuvaa oli aina kaksi neliötä. Eli sopivat paremmin kuin hyvin tähän rasioiden tekemiseen. Alla kuvia tuotoksista.

Tämän lisäksi kuvissa komeilee Helmetin kirpparilta ostamani kivet. Mustaa onyxia 12mm (puolikas nauha), valkoista jadea 8mm (?) ja savukvartsi "siemenet". Savukvartsi on taas lempparini!! Sen kauneudelle ei vain voi mitään. Tämän hetkinen vuodenaika ei oikein anna oikeuksia näille kauniille kiville. Kesää siis odotellessa. :)
9 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Itsellä tuo tehtävä to do-listalla! ;) Mainio ajatus sinellin skräppipaperit!

Riina kirjoitti...

Melkein täytyy kyllä sanoa että en enää paljon ostele noita valmiita rasioita kuin ehkä ihan speciaali tapauksessa. Sen verran saa hienoja rasioita ja valittavana on niin paljon erilaisia papreita että varmasti löytyy itseä miellyttävä vaihtoehto.

Absolutely white kirjoitti...

Kiitos, kun linkitit blogiini! Rasioita on mukava näperrellä, kun ohje on niin helppo ja tosiaankin saa erilaisia rasioita vaan paperia vaihtamalla. Itsehän olen tehnyt rasioita niin nuottipaperista kuin vanhoista kirppikseltä ostamistani lasten kirjoista.

Savukvartsi on yksi lempparikivistäni. Olenkohan jo esitellyt siitä tekemäni kaulakorun, joka on kallein koruni muuten tällä hetkellä?

Tanja kirjoitti...

Sööttejä lootia :) ja savukvartsin ihanuuden jaan kyllä kanssasi, ehdottomasti lempikiveni.

Riina kirjoitti...

Kiitos Tanja! :)

Riina kirjoitti...

Ja Petskulle: Et ole. Koska siitä ihanasta korusta saadaan päivitystä sun sivuille? :)

Anonyymi kirjoitti...

Onpas tosi kivan näköisiä rasioita!

Taru Ilona kirjoitti...

Ihania rasioita! Tämä päätyy kyllä samantien to do-listalle! Joskohan heti tänään kokeilisi tätä... :)

Riina kirjoitti...

Kyllä, nämä ovat oikein somia! :) Vaihdoin linkkiä suoraan menemään siihen blogitekstiin, jossa ohje näihin rasioihin on.